اطلاعات هنگامی ارزشمند محسوب می شوند که در تصمیم گیری ها و کار و فعالیت های ما تغییری به وجود بیاورند و اگر این اطلاعات از ارزشی برخوردار نباشند صرف هزینه و زمان برای به دست آوردن آن ها هیچ معنایی نخواهد داشت. اطلاعات زمانی دارای کیفیت لازم خواهد بود که مشخصاتی مانند صحیح و کامل بودن، اعتبار، ثبات، تداوم و به روز بودن را داشته باشد که در ادامه بررسی و تحلیل شده اند.
درست و دقیق بودن: اطلاعات باید حقیقت را نشان دهند و اشتباهاتی در جمع آوری آن ها رخ ندهد. اگر داده ها هدفمند و با انگیزه خاصی گرد آوری بشوند احتما بروز خطا کاهش خواهد یافت.
اعتبار: اعتبار اطلاعات به هدف ما وابستگی دارد و به چگونگی استفاده نمودن از داده ها مربوط است.
پایایی: پایایی مربوط به نمایش و صحت درستی اطلاعات است. بعنوان مثال اگر اطلاعات گردآوری شده درباره پذیرفته شدن محصولاتی در بازار بود، اندازه نمونه و روش انتخاب آن پایایی را معین می کند.
ثبات یا یکدستی: اطلاعات باید بر اساس نمونه مشخص شده ای باشند. مثلا اگر محصولات کارخانه ای در ظول یک سال متغیر باشند آن گاه ممکن است که نمونه انتخابی برای مقایسه به دلیل متنوع بودن محصولات از ثبات لازم برخوردار نباشد.
به روز بودن: اطلاعاتی که در گذشته جمع آوری شده بودند و در زمان حال منسوخ هستند نیاز های حال حاظر ما را تامین نخواهند کرد.
نمایش اطلاعات: اطلاعات اگر به بهترین روش گرد آوری گردند و هر میزان هم که خوب پردازش بشوند اگر به خوبی نمایش داده نشوند از ارزش کافی نزد کسی که اطلاعات را می گیرد برخوردار نخواهند بود.
آرخی
زمانی که اطلاعات و داده ها زیاد میشن تشخیص و جداسازی داده های مفید از بقیه به یه چالش بزرگ تبدیل میشه تازه موضوع دیگه هم اینه که همین داده های مفید فقط تا یه مدت اعتبار دارن و میشه روشون آنالیز انجام داد.
فلاح
صحت ارزش اعتبار نوسان همه اینا تو اطلاعات و داده ها مهمن
عریانی
به روز بودن اطلاعات چیزیه که واقعا دارم میبینم خیلی جاها بهش اهمیت کمی میدن.