برای مدتها تنها دستگاهی که طراحان میتوانستند کارهای گرافیکی و طراحیهای خود را با آن انجام دهند، کامپیوتر بود. باید از اینترنت و فناوری های نوین تشکر کنیم، زیرا گزینههای دیگری همچون تبلت و گوشی های هوشمند را در اختیار ما گذاشت.
با توجه به محبوبیت اندروید، طیف گستردهای از انواع برنامه های طراحی ساخته شدهاند که میتوانند به طراحان در انجام کارهایشان کمک کنند. اما انتخاب برنامه مناسب برای طراحی آسان نیست. زیرا به زمان و تجربه نیاز دارید تا بتوانید بهترین برنامه را انتخاب کنید.
به همین خاطر، برای ساده تر کردن کار شما، ما 10 برنامه برتر اندروید را در زمینه طراحی انتخاب کردهایم. این یک شانس عالی برای افزایش بهره وری کار شما است.
Paperless
با استفاده از این برنامه به شش ابزار مفید دسترسی خواهید داشت که به شما امکان استفاده از رنگهای مختلف، برای اضافه کردن طرحها و انیمیشن ها را میدهد. به عبارتی، این امکان را به شما میدهد تا سه لایه ایجاد کرده و عدم شفافیت نقاط مختلف را مدیریت کنید. به علاوه، یکی از مزایای بزرگ این برنامه این است که به شما اجازه میدهد تصاویری که ایجاد کردهاید را مستقیما در فیسبوک منتشر کنید.
Sketch’em
اگرچه این برنامه برای طراحان حرفهای و با تجربه ساخته نشده است، اما یک برنامه بسیار عالی برای کسانی است که میخواهند کار طراحی حرفه ای را شروع کنند. اگر این برنامه را دانلود و نصب کردید، چندین آموزش وجود دارد که با دیدن آنها کار با برنامه را به خوبی یاد میگیرید. این آموزش ها در سه سطح با سختی های مختلف تقسیم شدهاند. شما میتوانید تصاویری که با این برنامه ایجاد کرده اید را در توییتر یا فیسبوک به اشتراک بگذارید.
AutoCAD30
این برنامه، از برنامه های محبوب طراحان و معماران برای ایجاد پروژههایشان است. AutoCAD30 یک نرم افزار بسیار قدرتمند است که به شما اجازه میدهد، تا نقشههای اتوکد را در هرجا که هستید ویرایش کنید. از نام اپلیکیشن مشخص است که این برنامه، به سمت طراحی فنی متمایل است. اما تنها نکته بد این نرم افزار این است که زمان زیادی میبرد تا شما یاد بگیرید از امکانات این برنامه استفاده کنید. در هر صورت، زمانی که کار با AutoCAD30 را یاد بگیرد، ابزار بسیار قدرتمندی را در اختیار خواهید داشت.
SketcgBookPro
SketcgBookPro یک پلتفرم برای اجاد طرح های زیبا است. این برنامه شبیه به نسخه دسکتاپ خود طراحی شده است. اما شما در این نسخه میتوانید از مداد و قلم های مختلف استفاده کنید. بیش از صد نوع مختلف برس وجود دارد و همه آنها قابل تنظیم هستند. همچنین این برنامه به شما امکان میدهد که به صورت تمام صفحه یا پرتره کار کنید. یک از مزیت های این اپلیکیشن در مقایسه با Paperless این است که محدودیت لایه ندارد.
ArtFlow
این برنامه برای کمک به طراحان برای رسم تصاویر به سادگی هر چه بیشتر ساخته شده است. شما می توانید رنگها، روشنایی و اشباع رنگها را به سادگی تنظیم کنید. لایههای مختلفی وجود دارد که میتوانند با یکدیگر ادغام شوند. علاوه بر این شما میتوانید طرحها و تصاویر خود را در فرمت های مختلف مانند jpg و png ذخیره کنید.
InfiniteDesign
InfiniteDesign یک برنامه گرافیکی بردار محور است، که کاربران اندروید را قادر میسازد تصاویر خود را با گوشیهای هوشمند و لپ تاپ خود ایجاد کنند. این برنامه بومها و لایه های بسیاری را برای انتخاب دارد. برای مثال ادغام یا تکرار و ابزار متقارن سازی. علاوه بر موارد گفته شده اپلیکیشن به شما اجازه میدهد تا به تصاویر، جلوه های ویژه اضافه کنید.
MyPantone
یک برنامه عالی برای طراحان و الهام گرفتن برای نقاشان است. این برنامه امکان دسترسی مستقیم به کتابخانه های رنگ پانتون را به طور مستقیم از طریق گوشی میدهد. به علاوه امکان انتقال پانتون را به AdobeCreativeSuite میدهد.
Fontly
این برنامه یک منبع قدرتمند برای دوستداران تایپوگرافی و منبع مناسبی برای پروژه های شماست. با کمک Fontly میتوانید عکسهای بسیاری از تابلو ها و بنرهای مختلف را بردارید و برای استفاده های بعدی ذخیره کنید. به علاوه میتوانید تایپوگرافی های دیگران را از طریق این اپلیکیشن جستجو کنید.
Adobe photoshop express
با استفاده از Adobe photoshop express میتوانید عکسهای خود را از راه های مختلف ویرایش کنید. برای مثال میتوانید کنتراست عکسها را تغییر دهید. میتوانید عکسهای خود را برش دهید و ... این برنامه از توابع قدرتمندی برای ویرایش عکس استفاده میکند.
SwatchMatic
بعضی اوقات ممکن است تصاویری را ببینیم و از رنگهای آن تصویر لذت ببریم. ممکن است بخواهیم از این رنگها در طراحی هایمان استفاده کنیم. این برنامه یک ابزار قدرتمند برای استفاده از پالت های رنگی است. شما میتوانید با انتخاب هر عکس بلافاصله پالت رنگی آن را تولید کنید.
شما با 10 برنامه برتر که هر طراحی باید روی گوشی یا تبلت خود نصب داشته باشد آشنا شدید. آیا از برنامه هایی نام برده شده در مقاله استفاده کرده اید؟ آیا در ذهن خود برنامه کاربردی دیگری را طراحی کردهاید؟ اگر چنین است لطفا آنها را در نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
0 دیدگاه